22 Mart 2017 Çarşamba

Plusizle’de En Popüler Filmler İzle

Plusizle İle Film Keyfi
Plusizle.com kaliteli filmlerin izlenebildiği bir sitedir. Sitenin ana sayfasında popüler filmler, oyuncular, sinema dünyası ile ilgili haberler bulunmaktadır. Ayrıca vip üyelik ile ekstra film izleme imkanı bulunmaktadır. Sitenin sağ tarafında kategoriler bulunmaktadır. Buradan filmin türü ve yılı üzerinden arama yapılmaktadır. Plusizle.com oldukça genir bir film arşivine sahiptir. sitede yayınlanan filmler internet ortamında da yayınlanan filmlerdir. Bu sebeple herhangi bir yasal olmayan durum söz konusu değildir. Plusizle.com’da film kalitesi de oldukça yüksektir. HD kalitesinde filmler izlemek mümkündür. Sitede yerli ve yabancı filmler bazıları altyazılı olarak bulunmaktadır.
Plusizle’de En Popüler Filmler
Plusizle.com sitesine ilk girdiğinizde anasayfada ilk başta popüler filmler kategorisi bulunmaktadır. Buradan son dönemlerde en çok izlenen ve beğenilen filmleri bulabilirsiniz. Ayrıca seçtiğiniz ve izlediğiniz filmler hakkında alt tarafta çeşitli bilgiler bulunmaktadır. Ayrıca filmlerin kamera arkaları ve oyuncuları hakkında da bilgiler verilmektedir. İzlediğiniz filmi beğendiyseniz beğendiğinizi ifade ediyorsunuz ve popüleritesi artıyor. Popüler film olarak sitenin editörünün seçtiği filmler de izlemeye değerdir. Bu sitede bulunan ve izleyeceğiniz filmleri belirleyip  burada sonra izle ile işaretlediğiniz zaman sonrası için aklınızda kalıyor ve unutmadan izliyorsunuz.
Plusizle’de Haberler

Plusizle.com sitesinde sinema ve sinemayla ilgili her şeyle ilgili haberlere rastlayabilirsiniz. Sitenin en üst kısmında haberler linki bulunmaktadır. Buradan haberleri üç kategoriye ayırarak takip edebilisiniz. Oyuncu haberleri, film haberleri ve haberler diye üçe ayrılmıştır.

17 Mart 2017 Cuma

Hz. Muhammed: Allah’ın Elçisi 2016 Türkçe Dublaj 720p İzle

Film, 7.yy’da Mekke’de ve Hz.Muhammed izle etrafında gelişen olayları konu ediniyo. Abraha’nın fil ordusuyla Mekke’ye yönelişi sebebiyle tedirgin olan Mekke halkı çaresizdir. Hz. Muhammed’e hamile olan Hz. Amine geri kalan Mekke halkı gibi kaçıp dağlara saklanamaz. Abraha kimseciklerin olmadığı şehri kolayca ele geçirebileceğini düşünür ancak filler Mekke’ye doğru bir adım dahi atmaz duruma gelir. Ardından milyonlarca ebabil kuşu, Abraha’nın ordusunu taş yağmuruna tutarak helak ederler. Bu olaydan tam bir ay sonra Hz. Muhammed izle efendimiz doğmuştur. Hz. Âmine’nin kucağındaki minik bebek dünyayı kökünden değiştirecektir…
Baran ve Cennetin Çocukları gibi yapımlara imza atarak önemli bir başarıya ulaşan Majid Majidi’nin yönetmen koltuğunda oturduğu yapımda başrolleri Mahdi Pakdel, Sareh Bayat, Mina Sadati ve Ali Reza Shoja-Nuri paylaşıyor. Filmin kadrosunda Mohsen Tanabandeh, Dariush Farhang ve Siamak Adib de yer alıyor. www.plusizle.com ile bu filmi izleyebilirsiniz.

Logan İzle Full İzle Plusizle

Yakın bir gelecekte geçen filmde Logan (Hugh Jackman) artık yaşlanmış ve yorulmuş, süper yetenekleri erozyona uğramaya başlamıştır. Alzheimer’ın etkisiyle iyice unutkanlaşan Profesör X, yani Charles Xavier’i Meksika logan izle sınırına yakın bir yerde saklamaktadır. Logan tüm dünyadan kaçmaya çalışsa da bir gün onları bulan Laura Kinney (Dafne Keen) adlı küçük bir kız bu huzuru bozacaktır, nitekim kendisi logan izle gibi mutant olan kızı, peşindeki karanlık güçlerden koruması gerekecektir.Logan filmi, orijinal Wolverine serisinin devamı, yani 2013’te gösterime giren The Wolverine filmiyle başlayan serinin 2. filmi, toplamda Wolverine üzerine çekilen 3. film olacak (X-Men Origins: Wolverine ve The Wolverine’in ardından). Bu film aynı zamanda Hugh Jackman’ın Wolverine’i canlandırdığı son film olma özellğine sahip. Plusizle.com iyi seyirler.

Emanet Filmi Plusizle.com ile izle

Bir sitede güvenlik görevlisi olarak çalışan Mirza'nın (Tayanç Ayaydın), sitede yaşayan eski konsomatris Leyla'nın kızı Elif ile arasında özel bir bağ vardır. Bu sırada Leyla'nın karanlık işlere bulaşmış sevgilisi Kürşat, Leyla'yı küçük kızının gözleri önünde çok acımasız bir şekilde öldürür. Cinayetin tek tanığı olan Elif ise hiç beklenmedik sırada izle kaçırılır. Sıradan bir güvenlikçi olan Mirza, Elif'in hayatının tehlikeye girmesi ve cinayetin suçunun kendi üzerine yıkılmasının ardından gözünü tamamen karartarak adeta bir ölüm makinesine dönüşerek adamları bir bir katleder. Mafyanın elinden kızı kurtarmak için  filmi izle ve adını temize çıkarmak için ne gerekiyorsa yapacaktır. Bu sırada Leyla'nın Rus arkadaşı Sveta’yla işbirliğine gidecek ve aralarında bir yakınlaşma başlayacaktır. Bu yakınlaşma sonucu neler oldu derseniz filmin devamını plusizleyin.

15 Mart 2017 Çarşamba

Plusizle.com ile HD Film İzlemenin Keyfini Çıkartın

Plusizle Sayesinde Vizyondaki Filmlerin Keyfini Çıkarın 



Büyük bütçelerin harcanması, oyuncuların, yönetmenlerin ve diğer set ekiplerinin özverili çalışmaları sonucu ortaya çıkan kaliteli yapımların her geçen gün artış gösterdiği bir dönemde yaşıyoruz. Her yıl sinemaya çıkan yeni filmlerin, bir önceki döneme göre daha üst düzey görsellere sahip olduğunu, senaryonun daha etkileyici bir zeka ürünü olarak açığa çıktığını görebiliyoruz. Bu yapımları takip eden ciddi bir izleyici kitlesi olmasına rağmen, internette film izleme siteleri alanda bir kirliliğin olduğunu söyleyebiliriz. Çoğu sitenin sadece ziyaretçi çekmek amacıyla yapıldığını, sitede çok fazla alana tıkladığınız halde bir türlü film izlemeye imkan bulamamayı hemen herkes yaşamıştır. Artık plusizle sayesinde böyle bir sorun ortadan kalkıyor. 

Dünya’nın en büyük film değerlendirme platformu olan IMDB’nin o film hakkında vermiş olduğu puanın ne olduğunu site üzerinden takip etmeniz çok kolay. Ayrıca kategoriye göre film izle seçenekleri ile hemen her dalda olan filmlerin listelenmesi, ne izlemek istediğini bilen izleyici kitlesi için de büyük kolaylık sağlıyor. Ayrıca site üzerinden 1080p film izle seçeneği ile en kaliteli görüntü ile filmlerinizi izleyebilir, büyük ekranlı televizyonlarda da sinema keyfini evinizde doyasıya yaşayabilirsiniz. Dünya’nın en seçkin filmlerinin yer aldığı geniş film arşivi ile ücretsiz olarak film izlemenize imkan tanıyan bu site sayesinde artık film seyretmek çok daha keyifli bir hal alıyor. Eğer “filmlerle aram yok” diyorsanız, kaliteli filmin ne olduğunu görmek ve film sektörüne daha yakından bakabilmek için mutlaka http://www.plusizle.com/ adresini ziyaret etmelisiniz.